• nl

test Benidorm, Ciudad Patricia

Benidorm, Ciudad Patricia

Onbezorgd leven op één van de sfeervolste plekken aan de Spaanse kust – het kan in Senior Resort Ciudad Patricia. In het gezondste klimaat van Europa biedt Ciudad Patricia alle comfort, veiligheid en services die het leven aangenaam maken. Geen zorgen meer over het onderhoud van uw woning.
Ciudad Patricia is prachtig gelegen in een rustige villawijk aan de rand van Benidorm. In het 100.000m2 grote park bevinden zich nu een centrumgebouw met verschillende voorzieningen, een Residencia & Revalidatiecentrum en vijf woongebouwen met in totaal 189 appartementen.
Méér dan dertig jaar geleden bouwde een Spaans heer dit park en vernoemde het naar zijn dochter Patricia. Zijn liefde voor haar is tot in alle details van het resot terug te vinden!
De overige 4 appartementsgebouwen in Ciudad Patricia zijn van het Spaanse Ministerie van Defensie. Zij gebruiken deze appartementen hoofdzakelijk als tijdelijk vakantieverblijf voor hun gepensioneerden.
Ciudad Patricia wordt bewoond door 55-plussers van diverse nationaliteiten. De meeste bewoners wonen permanent op het resort, maar er zijn ook bewoners die zowel hier als in hun thuisland een woning hebben. Wat alle bewoners met elkaar gemeen hebben is dat ze volop van het leven willen genieten.

www.ciudadpatricia.com

Watch our park on youtube

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.